maanantai 13. helmikuuta 2012

Helmi, kuu ja helmikuu

Hei, mitä teille kuuluu?

Joku jo Myllärin tyttöä kaipaili ja täällähän minä olen! On ollut monenlaista puuhaa kädentaitojen parissa ja valvottukin on...tuon vietävän täysikuun ansiosta... Ja hytistelty pakkasissa. Onneksi on villasukat ja pipo tiukasti päässä. Ystäväni osti viimeksi messuilta kunnon villahousut (miesten mallia tosin) ja niistä haaveilin viime viikolla, kun odottelin bussia eräänä iltana kylmässä viimassa.

Tämä helmikuu on myös vaaleanpunaisten ajatusten kuukausi. Ystävänpäivän merkeissä vietettiin viime viikon keskiviikkona korttipajaa Omnia Shopissa. Pöydät täynnä leimavärejä, leimoja, värikyniä, papereita, liimaa, leikkureita, teippejä, vanhoja kirjansivuja ja lehtiä. Niistähän me taiottiin ihania kortteja asiakkaitteni kanssa! Käsillä tekeminen on hyvin terapeuttista ja yhdistää ihanasti ihmiset hymyilemään niin itselleen kuin kaikille muillekin.Viikonloppu hurahtikin sitten ystävänpäivämyyjäisissä Cafe Brunnsdalissa. Mukana minun lisäkseni oli Minna ja Annika. Ja kahvilan Olli. Minna's Mat on lähi- ja luomuruuan toimittaja täällä Kauklahdessa ja uutuutena hänellä oli Chjokon maukkaat käsintehdyt suklaat. Njam. Ja kahvilan tunnelma kannattaa kokea myös sen herkullisten antimien vuoksi! Nyt oli tarjolla ihania laskiaispullia ja perinteiset maukkaat korvapuustit.
Minulla oli myynnissä sydänkorviksia ja koruja sekä kortteja ystävälle. Muutamat villasukatkin löysi uuden kodin. Tunnelma näissä tapahtumissa on aina niin lämmin ja yhteistyön havinaa leijuu ilmassa runsaasti.


Nyt sitten alkaa helmikuun helmi-kiireet. Muutamia tilauskoruja odottaa valmistumistaan työpöydällä ja uusia ideoitakin pitäisi saada korujen muotoon. Mukavaa myös, kun vanhojentanssimeikkejäkin saan loppuviikosta loihtia. Ihanaa nuorta energiaa luvassa...ja aikainen aamuherääminen perjantaina.

Lunta putoilee taivaalta hiljalleen. Minä kaivan esiin korupihdit ja värikkäät helmet. Siitä se lähtee. Myllärin Tytön viikko!
Sydämellistä Ystävänpäiväviikkoa kaikille! Olkaa läsnä - itsellenne ja lähipiirillenne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti