torstai 26. tammikuuta 2012

Kropan ja mielen hyvinvointia

Eilen, keskiviikkona tapahtui.....

....että pääsin päivällä käymään kuntosalilla. Olen aloittanut jo hiukan patinoituneemman (...rakkauvella T ;) ystäväni kanssa kuntosaliharjoittelut ja tuntuu hitsin hyvältä. Mutta se siitä liikunnasta.
Hienon ja palkitsevan liikuntaohjelman jälkeen hurautimme vielä nopeasti kierrätyskeskukseen ja siellähän se sielu lepää. Jos lepää.

Molemmat uppouduimme kirjahyllyjen väliin ja löysinkin sieltä kivan kirjan, Tyttöjen käsityöt, vuodelta 1951 sekä kaunista marmorikantta kantavan kolmen kirjan kirjasarjan Maat ja kansat, vuosi 1952. En vielä tiedä miten kirjojani käytän, mutta jotain mukavaa niistä tulee syntymään. Käsityökirjaa tuskin raatsin mitenkään rikkoa, se on oiva oppikirja vielä tälläkin vuosituhannella!

Eikä tässä vielä kaikki! Löysinpä tietenkin ihanan kasan pitsejä joita olen tässä viikkaillut ja ihastellut. Samalla mielessä pyörii arvelut niiden aikaisemmasta elämästä ja hymyssäsuin suunnittelen niiden mahtavaa tulevaisuutta!

Ja oi! Löysin kolme pientä Arabian lautasta. Meidän kissat kun juo kermansa VAIN vanhoilta lautasilta! Niin. Likat on tottuneet siihen, minusta se on ihanan vintagea. Maalaiskissat latkivat kermaa pikku tasseilta, nautin siitä kodikkuudesta. Ja kerma on luomua. Miten niin pikkasen hemmotellut kissat? Ei suinkaan, ne elävät myös ekologisesti!

Nyt ryntään luovaan maailmaani! Tässä kuva eilisestä saaliista. Hyvää ja läsnäolevaa torstaita kaikille!

2 kommenttia:

  1. Juu, Seija. Mä olisin voinut kantaa vaikka mitä ulos sieltä...:) Pitää mennä oikein ajan kanssa ja katsella tarkemmin. Matinkylän kierrätyskeskus on aivan ihana!

    VastaaPoista