sunnuntai 31. elokuuta 2014

SUNNUNTAI-AAMUN IHANUUS

Työntäyteinen viikko takana. Sunnuntaisin nautitaan pitkä aamiainen - pekonia, munia, paahtoleipää, juustoa, tomaattia, salaattia ja tietenkin maukasta tummaa paahtoa, kahvia!
Tänään valmistimme ensimmäistä kertaa Terapiakokin ohjeella aamiaispannarit. Nyt niitä tässä patiolla maiskutellaan. Kyllä on maukkaita. Käykääpä katsomassa ohje www.terapiakokkausta.fi.
Nautin nykyisin ruoanlaitosta, koska raaka-aineet ovat puhtaita, luomua ja osa lähellä tuotettuakin. Kuten terapiakokki Maria sanoo, että leipoessa ja kokatessa voi elää tässä ja nyt. Haistella, katsella kypsymistä, maistella ja nähdä omien käsiensä tuloksen.
Terapeuttista!
Ihana makuyhdistelmä oli myös raikkaat punaiset viinimarjat ja hunaja. Hunajan ostin ravintolapäivän kahvilasta tuttavani luota ihan tästä kyliltä. Hänellä on omat mehiläiset, kyllä hunaja maistuu niin hyvälle!
Olen löytänyt paljon vanhoja aterimia ja ne on meillä käytössä joka päivä. Kuten vanhat astiatkin.

Aamiaisen jälkeen ajattelin vähän neuloa - toimii minulla meditaation tavoin, tyhjentää mieltä ja antaa tilaa uusille ajatuksille. Nautin luonnon läheisyydestä ja tänään myös kauniista ilmasta!

Ensi viikkoon ystäväiseni! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti