perjantai 20. tammikuuta 2012

Kutimia kaiken aikaa

Hei vaan ja puikot heiluu!
Luin silmät pylpyriäisenä viimeisintä numeroa Kotivinkistä ja siinä olevaa juttua kodista, jonka omistajalla oli alakerrassa oma neule/kudonta HUONE!!! Apuva. Hänellä oli lasikaappi, jossa langat oli väreittäin ja lajeittain järjestyksessä kuin kaupan hyllyllä... Ihanaa! Minun langat on säilytyslaatikoissa, mutta jostain syystä tuo kaulurin lanka on tuossa esillä sulassa sovussa juhlalaukkuni ja vanhan tarjottimen kanssa!:) Langat ovat ihan kelpoja sisustuselementtejä, värit ja pehmeys luovat tunnelmaa. Ihan hullua, mutta välillä käyn läpi kaikki lankakorini ja haistelen niitä (kotimaiset lampaanvillalangat) ja puristan poskea vasten!Minulla on nyt menossa pakkoneuloosi ja sukkia on ihan pakko neuloa joka päivä. Parhaillaan menossa aika ihanat pinkin sävyiset sukat! 

Pahoittelen kuvien laatua, mutta tunnelma varmaan välittyy....Karjalaisvereni virtaa taas ja ei nyt malta parempia kuvia väkrätä. Tähän saatte tottua!;) Ei vaineskaan, kyllä kiinnitän kuviin jatkossa huomiota, nyt on vaan hoppu kohta töihin ja oli ihan pakkotarve saada tämä tänne kirjoitettua!

Nyt on perjantai ja harvinainen vapaa viikonloppu asiakastyöstä! Joten voin kutoa sukkia, tehdä koruja ja nauttia mieheni kanssa  vapaa-ajasta. Meidän viikonloppuun kuuluu aina hyvä ruoka ja juoma!

Tunnelmaa ja läsnäoloa tähän viikonloppuun kaikille!

1 kommentti:

  1. Ja tietenkin käydään äänestämässä! Onpa mielenkiintoiset vaalit!

    VastaaPoista