sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Tänään on tänään

Tämä on ensimmäinen kirjoitukseni blogiini. Tattararaararaaaaa!!!
Blogin perustaminen on jo pitkään ollut mielessäni ja muutaman rohkaisevan sanasen jälkeen päätin perustaa oman blogini. Nimen historiasta sen verran, että isäni ja isoisäni (myös setäni) olivat myllärin ammatissa.  Nyt on muistona tästä ammatista vain vanha mylly- ja saharakennus. Mielikuvissa on myös vastajauhetun jauhon tuoksu! Aika harvinaista vai mitä?! Ehkäpä siksi minusta on tullutkin vahvasti vanhojen tapojen ja luonnonmukaisuuden puolestapuhuja.

Tervetuloa mukaan seuraamaan unelmieni kulkua, kädentaitoja ja mukavia tarinoita vaikkapa meidän hulvattoman ihanista ja persoonallisista kissoistamme! 

Tänään on tänään, huominen tulee ja eilinen on mennyt. Eletään tässä hetkessä!

4 kommenttia:

 1. Tervetuloa blogimaailmaan! Paha paikka - koukuttua :) Itse yritin alussa rajata mitä elämästäni esittelen, välillä on vaikeus rajata, mutta pääperiaatteet on kai hyvä luoda itselle. Ja yksi asia, mitä en koskaan muista / ehdi tehdä on kuvien (=taulujani) muokkaus niin, että niissä olisi oma nimi päällä. Jossakin taulussani on, jossakin ei. Korukuvissa se voisi olla myös aiheellista. Seuraillaan :)
  terveisin Tia

  VastaaPoista
 2. TiaNina, kiitos neuvoista ja kommenteista! Mukava seurata luovien ihmisten blogeja. Nähdään!
  Heidi

  VastaaPoista
 3. ...ja saatte vielä hetken odotella kuvia. Perehdyn tähän bloggaamiseen pikkuhiljaa ja huomenna on korujen tekemistä ja uusien suunnittelua,
  Ihanaista viikkoa!
  Heidi

  VastaaPoista
 4. Tässä päivän, tai aamuyön, kolme positiivista ajatusta. 1) Kiva kun aloitit blogisi 2) juttelin juuri Zoen kanssa Melbourneen 3)kädet tahtoo saveen.

  Olen ihan totta huomannut, kuinka kolme positiivista ajatusta vievät päivän leppoisampaan suuntaan. Tosin sinä et lisäpositiivisuutta tarvitsekaan...bloggauksiasi odotellen! Sanoo toinen karjalaistyttö, sepän tyttö.

  VastaaPoista